Парти галерия

Момински и ергенски партита Момински партита ( 6 )Ергенски партита ( 5 ) Кетъринг Кетъринг на открито ( 106 )Кетъринг за сватби ( 100 )Кетъринг за коктейли ( 9 ) Абитурентски бал Абитурентски бал ( 1 ) Организиране на частни тържества Организация на рождени дни ( 2 )Парти-изненада ( 0 ) Шоупрограми и цялостна организация на партита Цялостна организация на партита и посещения ( 14 )Организиране на корпоративни партита ( 20 )Организация на шоупрограми ( 2 )Организиране на партита и кетъринг услуги ( 616 ) Фирмени партита ( 3 ) Фирмени партита ( 2 ) Сватбени тържества Сватбени тържества ( 2 ) Парти услуги Изработка на празнична украса ( 0 )Изработка на покани за партита ( 0 )Изработка на плакати за парти ( 0 )Изработка на парти картички ( 0 ) Кетъринг оборудване под наем Барове и бюфети под наем ( 10 )Кетъринг оборудване под наем ( 756 )Подвижни барове под наем ( 6 )Украси за партита ( 0 )Парти шатри и тенти ( 41 )Парти маски и костюми ( 0 )Маси и столове за кетеринг ( 27 )Кетъринг оборудване ( 23 )

Детско парти - откъде да започнем планирането

 

Планиране на детски рожден денПланирането на детското парти е добре да започне 6 седмици преди самото парти. Това разбира се е ориентировъчно време, което ще ви даде възможност да подготвите и обмислите партито спокойно, без да се притеснеснявате от крайни срокове.

Ранното планиране на партито има още едно предимство - ще Ви позволи да свършите всичко необходимо около организацията си, докато извършвате ежедневните си задачи - разговорите с парти агенцията, която сте избрали, поръчката на торта (ако става дума за детски рожден ден), изготвяне на поканите и други, вместо да се налага да обикаляте всички магазини на бегом в последната минута.

Най-големият риск при изчакване до последния момент е, че някои от приятелите на вашето дете може да нямат възможност да присъстват на партито, поради поети други ангажименти.

Разбира се винаги има неща, които изникват в последния момент и няма как да ги контролирате и отново се налагат промени "в крачка", които могат да са от това да търсите спешно лакомство за някое от децата, защото има алергия към яйчения прах в тортата до преместване на деня на партито, поради извънредна тренировка на отбора по футбол на сина ви, например. Не всичко може да се предвиди, но е добре в такива моменти да сте свършили всичко останало.

Избор на тема
Тематичните детски партита са изключително интересни, особено за най-малките. Добре подбраната тема на партито му дава единност и осигурява рамка, което улеснява останалата част от планирането - решението за това какви да са покани, каква да е украсата за партито, каква храна да сервирате, какви игри да подберете и т.н.

Когато партито е по конкретен повод - известен празник като първа пролет, Коледа и Нова година, Хелоуин и други, темата се подразбира. А, ако става дума за рождения ден на Вашето дете, имате свободата да изберете тематично парти, което най-добре отговаря на личността, характера, интересите на малчугана и по този начин да направите партито единствено и само за него. Децата оценяват подобни жестове.

Всички цени в сайта са с включен ДДС
Женски стриптийз
Мъжки стриптийз

Търсене в сайта

Списък с търсени думи

Контакт

gsm: 0878311542

Услуги по азбучен ред