Парти галерия

Момински и ергенски партита Момински партита ( 6 )Ергенски партита ( 5 ) Кетъринг Кетъринг на открито ( 106 )Кетъринг за сватби ( 100 )Кетъринг за коктейли ( 9 ) Абитурентски бал Абитурентски бал ( 1 ) Организиране на частни тържества Организация на рождени дни ( 2 )Парти-изненада ( 0 ) Шоупрограми и цялостна организация на партита Цялостна организация на партита и посещения ( 14 )Организиране на корпоративни партита ( 20 )Организация на шоупрограми ( 2 )Организиране на партита и кетъринг услуги ( 616 ) Фирмени партита ( 3 ) Фирмени партита ( 2 ) Сватбени тържества Сватбени тържества ( 2 ) Парти услуги Изработка на празнична украса ( 0 )Изработка на покани за партита ( 0 )Изработка на плакати за парти ( 0 )Изработка на парти картички ( 0 ) Кетъринг оборудване под наем Барове и бюфети под наем ( 10 )Кетъринг оборудване под наем ( 756 )Подвижни барове под наем ( 6 )Украси за партита ( 0 )Парти шатри и тенти ( 41 )Парти маски и костюми ( 0 )Маси и столове за кетеринг ( 27 )Кетъринг оборудване ( 23 )

Ергенско парти

 

Ергенски партитаЕргенското парти е купон, организиран за мъжа малко преди да встъпи в брак. Идеята е да се максимално да се възползва от последната си възможност да се "порадва на свободата" и да прави неща, които няма да им бъдат разрешени след женитбата - да бъде с друг партньор или просто да купонясва до сутринта с приятелите си. Ергенското парти обикновено се организира от кума или от най-големия купонджия в компанията. Понякога и самият бъдещ съпруг участва в планирането на ергенското си парти.

Ергенското парти може да протече спокойно, както всяко парти и събиране по мъжки (което често включва голямо количество алкохол и хазарт) или да стигне по-далеч (което вече е традиция, както в Америка, така и у нас) като посещение на стриптийз клуб или наемане на стриптизьорка. Някои ергенски партита включват и шегички за сметка на младоженеца и своебразни тестове дали е готов да се обвърже доживот, които ознаменуват преминаването от ергенлъка към отговорностите на брака. Обикновено по-голямата част от гостите на ергенското парти имат общо минало с младоженеца (дългогодишни приятели, колеги от студентските години и други) и могат да разкажат различни "пикантни" истории за младежките му години.

Задачата за организиране на ергенското парти, както споменахме, най-често се възлага на кума или на брата на младоженеца. В противен случай всички приятели-мъже го организират заедно. Традиционно ергенското парти и всичко, свързано с него, се пази в тайна от младоженеца.

Всички цени в сайта са с включен ДДС
Женски стриптийз
Мъжки стриптийз

Търсене в сайта

Списък с търсени думи

Контакт

gsm: 0878311542

Услуги по азбучен ред