Парти галерия

Момински и ергенски партита Момински партита ( 6 )Ергенски партита ( 5 ) Кетъринг Кетъринг на открито ( 106 )Кетъринг за сватби ( 100 )Кетъринг за коктейли ( 9 ) Абитурентски бал Абитурентски бал ( 1 ) Организиране на частни тържества Организация на рождени дни ( 2 )Парти-изненада ( 0 ) Шоупрограми и цялостна организация на партита Цялостна организация на партита и посещения ( 14 )Организиране на корпоративни партита ( 20 )Организация на шоупрограми ( 2 )Организиране на партита и кетъринг услуги ( 616 ) Фирмени партита ( 3 ) Фирмени партита ( 2 ) Сватбени тържества Сватбени тържества ( 2 ) Парти услуги Изработка на празнична украса ( 0 )Изработка на покани за партита ( 0 )Изработка на плакати за парти ( 0 )Изработка на парти картички ( 0 ) Кетъринг оборудване под наем Барове и бюфети под наем ( 10 )Кетъринг оборудване под наем ( 756 )Подвижни барове под наем ( 6 )Украси за партита ( 0 )Парти шатри и тенти ( 41 )Парти маски и костюми ( 0 )Маси и столове за кетеринг ( 27 )Кетъринг оборудване ( 23 )

Коледно фирмено парти

 

Коледно фирмено парти

Коледа е фантастична възможност да се съберете с колегите от офиса. Обичайно е прието Коледа и Нова година се празнуват във фирмите най-малко една седмица преди самия празник, тъй като след Коледа повечето служители си взимат дълги отпуски, за да прекарат повече време със семействата си по празниците. Затова при планирането на фирменото парти трябва да се вземе предвид това, за да може всеки да присъства и да усети емоцията.
За партито в офиса изберете голяма стая или конферентната зала, за да има пространство за настаняване и свободно движение на всички от екипа. Не претрупвате помещението с ненужни мебели, за да има възможност за различни игри и развлекателни програми.

Времето, в което ще се проведе коледното парти, трябва да бъде решение на целия екип. Практика е Коледа в офиса да се празнува в последния работен ден преди почивката за празниците (в зависимост от официално обявените неработни дни) в следобедните часове. Въпреки това, ако фирмената политика позволява, коледното парти може да започне и преди обяд. Това са въпроси, които трябва да бъдат поставени на обсъждане и след разрешение от мениджъра на компанията или човекът, който отговаря за тези въпроси във фирмата.

Коледното парти няма да има същия ефект без необходимата атмосфера. На първо място това е украсената елха. Дървото не трябва да е с умерени размери. Обикновено се поставя в средата на помещението, но вие можете да го сложите, където решите. Включете целия екип в украсата не само на дървото, но и на офиса и най-вече на помещението, където ще е партито.

За организацията на фирменото коледно парти е важно да изберете подходящо меню, което да се харесва от целия персонал. По-добре е да се изготви общо меню, вместо да поръчват отделни ястия за всеки.

За да доставите максимално удоволствие на екипа, е добре да организирате и приятното им прекарване на партито. Няколко игри с малки подаръчета са добра идея. Развихрете въображението си или просто вижте предложенията на Парти Изненада .com за професионална организация на фирмени партита.

Всички цени в сайта са с включен ДДС
Женски стриптийз
Мъжки стриптийз

Търсене в сайта

Списък с търсени думи

Контакт

Услуги по азбучен ред